Proef de lente & brunchen met Pasen bij Bleue Bar Bistro

Het is lente en dat is ze bij Bleue Bar Bistro niet ontgaan. Zij hebben hiervoor een speciaal lentemenu opgesteld. Op de Eerste Paasdag kun je er ook reserveren voor een Paasbrunch. Oesters, gerookte zalm, Hollandse garnalen, een tafel vol lekkers...

Le Printemps est arrivé

Bleue Bar Bistro is nieuw op de grote markt 5 in Breda. Dit restaurant serveert de moderne, Franse keuken. Herkenbare gerechten eigentijds uitgevoerd. Dit zie je ook terug in het nieuwe Lentemenu. 

Het voorgerecht bestaat uit de zeebaars, kokkels, groene kruiden en brioche. Vervolgens heb je een optioneel tussengerecht wat bestaat uit ravioli, groene asperges en morieltjes. Voor het hoofd gerecht zelf heb je de keuze tussen een heerlijke lamsrack, Ulvenhoutse asperges en thijmjus of tong en scampi met asperges en zeekraal. Als nagerecht serveren ze gâteau aux carottes, worteltaart, met vanilleijs en karnemelkschuim.

Dit menu wordt de gehele maand april en mei geserveerd. Daarnaast kan je ook alvast reserveren voor de paasbrunch. Op de Eerste Paasdag kun je hier namelijk terecht voor een tafel vol lekkers! Oesters, gerookte zalm, Hollandse garnalen, Bleue paasei, quiches, tarte au citron, madeleines... En dat is not niet eens alles.

Loopt het water jou ook al in de mond? Reserveren kan via de website