Foodblog: Diner bij Publieke Werken

Nu alweer bijna twee jaar geleden heeft PW een flinke verbouwing ondergaan, zowel het café als restaurant is in bijna een maand tijd behoorlijk aangepakt. Deze verbouwing zorgt voor een moderne uitstr...

Foodblog: diner bij Barlucca Breda

Zin om je te wanen in Italië met lekker eten, goede wijnen en even te ontsnappen uit je drukke (werk)week? Of wil je jouw date verassen met een goed restaurant in informele sfeer? Met het gezin op zoe...

Foodblog: Foodtruckfestival Eeterij op Wielen 2017

Gisteren ging Eeterij op Wielen aan het Schoolakkerplein in Breda van start. Het foodtruckfestival duurt nog tot zondag 21 mei, via Facebook verloten we zelf nog 50 euro tegoed voor morgen! Onze foodi...

Foodblog: opening Seafoodbar de Trapkes

Gisteren opende Seafoodbar de Trapkes voor het eerst haar deuren. We werden uitgenodigd voor de besloten openingsavond en genoten van een uitgebreide proeverij van verschillende gerechten. Vandaag en...

Foodblog: luxe lunch bij Vincents

Vincents opende 20 maart 2017 zijn deuren en is gevestigd in het bruisende centrum van Etten-Leur. De bar en bistro heeft een hip en kleurrijk interieur dat de authentieke sfeer van Vincent Van Gogh,...

Foodblog: diner bij 't Witte Paard

't Witte Paard is een restaurant, café, wijnwinkel en hotel in het centrum van Etten-Leur. Een historische plek in een monumentaal pand uit 1828. In de zomer zit je ook heerlijk op het zonnige terras...

Foodblog: tapas bij Sientje

Café Sientje in het Ginneken staat al langer bekend als een gezellig bruin café waar je goed terecht kunt voor een lekker (speciaal)biertje, mooie wijn en vooral gezelligheid zoals je die in het Ginne...

Foodblog: diner bij Turks restaurant L'Anatra

Turkse gastvrijheid, een zeer betrokken eigenaar, heerlijke huisgemaakte gerechten en een sfeervolle ambiance. Een paar zaken die me als eerst te binnen schieten wanneer ik terugdenk aan ons avondje t...

Bierblog: 30 wisselende bieren op de tap

Afgelopen zomer was Café Zeezicht, aan de Grote Markt ineens een weekje dicht. Dat was in ruim 15 jaar niet meer voorgekomen. Een flinke verbouwing om Zeezicht een nieuwe uitstraling te geven, zonder...

Foodblog: diner bij de Colonie

Paviljoen de Colonie, een begrip in Breda. Je kan er in een huiselijke sfeer ontbijten, lunchen en in de avond met kaarslicht dineren. Ook kun je genieten van een welverdiende high tea met vriendinnen...

Foodblog: Diner bij Con Fuego

Centraal gelegen op de Grote Markt in Breda vind je Con Fuego, een grill restaurant pur sang. Met uitzicht op de Grote Kerk kun je hier sinds 2013 terecht voor heerlijke gerechten, waarbij de nadruk n...

Foodblog: Diner bij Akropolis

Vorige week gingen onze foodies eten bij Akropolis in Oosterhout. Akropolis biedt een ruime keuze in traditionele Griekse gerechten, waaronder gerechten van zowel het Griekse vaste land, als gerechten...

Foodblog: Benjarong - Authentiek Thaise gerechten

Onze foodies schreven weer een foodblog! Ditmaal niet in een restaurant zoals gewoonlijk maar voor de verandering werd de blog thuis geschreven. Benjarong is een nieuw bedrijf dat de authentieke Thais...

Foodblog: dineren in het donker bij Restaurant Zwart

Deze zomer opende restaurant Zwart haar deuren aan de haven in Breda. Zwart is het eerste restaurant in Breda en de tweede in Nederland waar je in het donker kunt dineren. "Je ziet geen hand voor ogen...

Foodblog: diner bij Barlucca

Met deze donkere, koude dagen is niets zo lekker als genieten van gezelligheid, een warm welkom en heerlijk eten. Wie houdt daar nou niet van? Onze foodies besloten om hun geluk te beproeven bij een v...

Foodblog: lunch bij Het Tuinhuis van Charlotte

Tot 2,5 jaar geleden draaide Tuinhuis van Charlotte met name om chips, snoepzakjes en frisdrank. Maar sinds de zussen Jet en Lot hier de boel bestieren, heeft de lunchroom zich ontpopt tot een ware ho...

Foodblog: diner bij Sultan Lounge

Al sinds 2002 kun je écht Turks eten op een toplocatie in Breda! Sultan Lounge bood destijds als één van de eerste in Nederland de combinatie van lounge én restaurant aan. Tijd dus om dit interessante...