Baronie van Breda

Vind alles over winkelen, uit eten, evenementen en uitjes in de Baronie van Breda.

358 Events
deze week
1715 Locaties in
de Baronie
Restaurant Colins is 2 jaar en trakteert!

Van woensdag 28 augustus t/m zondag 1 september is het feest in Breda! Colins bestaat 2 jaar en geeft daarom een throwback party. DJ's die lekkere muziek verzorgen, iconische gerechten die voor één week weer op de kaart staan, spetterende cocktails door Bacardi, goede vibes en gasten kunnen VIP-passen winnen met een jaar lang 25% korting.

The Lion King in de nieuwe Pathé relax seats

Pathé Breda heeft in de afgelopen 12 weken al haar zalen voorzien van "relax seats", luxe stoelen die je automatisch kunt verzetten. Pathé Breda is daarmee de eerste bioscoop op de wereld die al haar zalen met dit soort stoelen heeft voorzien. Gisteren werden we uitgenodigd voor de feestelijke opening van de volledig vernieuwde bioscoop en mochten we ze direct testen tijdens de premiére van The Lion King.

Foodblog: Italiaanse lunch bij Pazzi Breda

Pazzi kennen we natuurlijk van de heerlijke houtovenpizza’s, maar sinds kort serveren ze ook lunch. Het restaurant heeft een warme en industriële uitstraling, met een heerlijk terras met uitzicht op het Van Coothplein. Onze Foodies werden uitgenodigd om een aantal nieuwe lunchgerechten te proeven.

Street Jump Breda Streetjump opent haar deuren

Monkey Town Breda breidt leisure activiteiten uit in Breda met het openen van een Indoor Trampoline park. Street Jump Breda wordt het grootste indoor trampolinepark in de regio. In de tennishallen van Sportpark Teteringen opent zaterdag 10 augustus 2019 om 10 uur Street Jump haar deuren. Het trampolinepark beschikt over meer dan 60 trampolines en diverse sportieve area’s zoals het 'Ninja Warrior Parkour'.

Indulge Cuts & Colours Experienceblog: Babyhighlights bij Indulge Cuts & Colours

Indulge cuts & colours is een luxe haarsalon op een van de mooiste plekjes in het oude centrum en Winkelhart in Etten-Leur. Wie zijn of haar haar graag voorziet van de beste verzorging is hier aan het juiste adres. Kwalitatief hoogstaande producten, uitmuntende vakkennis en net van een beetje meer aandacht houden is waar Indulge cuts & colours bekend om staat.

Agenda

Aankomende evenementen
Oderkerkpark Festival Popelucht in het Oderkerkpark

Het festival richt zich voornamelijk op een mix van regionale en lokale (beginnende) bands met verschillende stijlen: pop, ro...

Stappen & Shoppen Magazine 2019

Stappen & Shoppen Magazine is dè stadsdgids van Breda en de Baronie. De twee magazines hebben ruim 800 pagina's en geven een overzicht van alles op het gebied van horeca, retail en cultuur. Ontdek de leukste winkels en winkelgebieden, de beste horeca en mooiste plekjes die je moet bezoeken. Voor slechts €7,95 kun je beide magazines ook thuis ontvangen (incl. verzendkosten).

Lees meer

Breda & Baronie City app

De Breda City App geeft informatie over alles op het gebied van restaurants, winkels en cultuur in Breda en Landstad de Baronie. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels of informatie over bezienswaardigheden en musea. Download de app gratis voor iPhone & Android!

Lees meer over de app