Koninklijk dineren

Restaurant Wolfslaar

Kom op zaterdag 27 april koninklijk dineren bij Restaurant Wolfslaar Lees verder

Kom op zaterdag 27 april genieten van het Menu Signature dat onze chef-kok Maarten Camps samen met zijn brigade voor u bereidt.

Menu Signature

Balfegó Tonijn
Gemarineerd | Langoustine | Thaise basilicum | Kataifi

Ode aan de Warmoezerij
Rode biet | Sjalot | Kruiden en bloemetjes van de Wolfslaar moestuin | Lavas

Zeebaars
Dun gesneden | Radijs | Mascarpone | Sudachi | Ponzu

Rondje Noordzee
Schaal- en schelpdieren | Schelvis | Zeekraal | Rouille | Bouillabaisse

Kwartel *
Galantine | Morille | Groene asperge | Ganzenlever | Madras kerrie | Garum

Lam
Bereidt met verse kruiden | Voorjaarsgroenten | Pommes fondant | Gerookte knoflook

Kaasselectie **
Kazen van Fromagerie Guillaume | Notenbrood | Bijpassende garnituren

Magnolia & Rabarber
Tulpenboomsiroop van het landgoed | Zacht gegaard | Gember | Yoghurt

Acht-gangen (met **) 150 | Zeven-gangen 140 (met *) ǀ Zes-gangen 130

Wolfslaardreef 100, 4834 SP Breda