Breda krijgt 2 sterren pop-up restaurant met Sidney Schutte bij Combekk in 't Sas

Twee sterrenchef Sidney Schutte, o.a. bekend Librije's Zusje, gaat op 19 november eenmalig een pop-up restaurant organiseren in Breda! Het pop-up restaurant komt in de Combekk Experience aan 't Sas. 

Sidney zal hier voor een zeer select gezelschap een 2 sterren lunch bereiden. Het is helaas niet mogelijk om een tafel te reserveren, het evenement is namelijk alleen toegankelijk op uitnodiging. Maar er is hoop... we verloten namelijk 2 plekjes voor deze zeer bijzondere lunch! Wat moet je doen? Deel het bericht op onze Facebookpagina, tag je foodbuddy en like Combekk op Facebook. 

WIN EEN 2 STERREN LUNCH VOOR TWEE PERSONEN via facebook of instagram!

Combekk verloot zelf nog 4 plekken onder alle mensen die tot 15 november een Combekk product aanschaffen in de showroom (open op zaterdag tussen 12 en 17). 


Sidney Schutte & Combekk
Na 10 jaar bij 3-sterrenrestaurant De Librije in Zwolle en twee succesvolle jaren bij tweesterrenrestaurant Amber in Hong Kong, verruilde Sidney Schutte Azië voor Amsterdam als Executive Chef van Waldorf Astoria Amsterdam. Onder zijn leiding verwierf het gastronomisch restaurant Librije's Zusje Amsterdam direct twee Michelinsterrren, binnen zeven maanden na de opening.

Sidney Schutte geeft zijn onderscheidende persoonlijke signatuur aan gerechten door lokale producten te combineren met ingredienten en invloeden uit de Aziatische keuken. Hij werkte onder meer in vermaarde sterrenrestaurants als De Librije in Zwolle, De Scholteshof in Stevoort (België) en The Landmark Mandarin Oriental in Hong Kong. In 2006 verwierf Sidney de titel van SVH Meesterkok, de hoogste onderscheiding voor chefs in Nederland.


Over Combekk
Mark Suurbier startte 2 jaar geleden zijn bedrijf Combekk. Als kookfreak viel het hem op dat in de food industrie steeds meer aandacht kwam voor duurzaamheid. In de non-foodbranche, waarin hij jarenlang werkzaam is geweest, was dit niet het geval. Mark vond dat daar iets aan moest veranderen! Combekk heeft zijn naam inmiddels weten te vestigen en heeft nu dus ook een showroom in Breda aan 't Sas. 


Combekk produceert gietijzeren pannen die in Nederland worden geproduceerd van gerecycled ijzer. De gietijzeren braadpan, ook wel 'Dutch Oven' genoemd, wordt op meer dan 150 plaatsen in Nederland verkocht en Combekk is daarnaast in ruim 16 landen actief. Combekk is echt een product voor de stoere man (of vrouw) in de keuken. Een leuk detail; de 'hoofdingrediënten' worden onder op de pan gestempeld. De naam van hetgeen wat gebruikt is om de pan van te maken staat op de onderkant van het product. De eerste serie is gemaakt van gerecyclede treinrails en heet dan ook 'rails' serie. 

Eigenaar Mark is na zijn studie bij Princess aan de slag gegaan op de export afdeling. Na vier jaar werkervaring in de retailbranche, veel reizen en contact met distributeurs startte hij Combekk. Het merk biedt een alternatief voor duurzaam en lokaal kookgerei en is van 100% gerecycled materiaal gemaakt. 


Wil je meer informatie over Combekk? Neem een kijkje op de website of loop op zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur eens binnen bij het Experience Centre aan Winkelplein 't Sas 7. 

Tags: 't Sas, Combekk, pop-up restaurant, Sidney Schutte, 2 sterren