Con Fuego heeft een nieuwe menukaart

Leuk nieuws! Eén van onze favoriete vleesrestaurants in hartje Breda heeft een nieuwe menukaart! De nieuwe kaart is maandag 21 oktober ingegaan en bestaat uit een goede mix van 'oude' gerechten die verfijnd zijn en een extra twist hebben gekregen, aangevuld met mooie nieuwe gerechten.

Een extra twist en mooie nieuwe gerechten

Nieuw op de kaart is het chef's menu, waarbij je 3, 4 of 5 gangen geserveerd krijgt van een vooraf vastgesteld menu. Dit menu is alleen per tafel te bestellen vanaf 2 personen. Daarnaast staat er een uitgebreide nieuwe collectie steaks op en is de Tomahawk steak terug van weggeweest. Het restaurant had dit een tijdje als 'buiten de kaart steak', maar door de vele vraag ernaar én de positieve reacties staat dit gerecht nu dus vast op de kaart. 

Twee andere mooie nieuwe gerechten op de kaart zijn de Black Onyx (van het Australische Black Angus ras) en de Private Label (een Nederlands runderras uit Twente). De Black Onyx is een heel mooi met vet gemarmerd stukje vlees en is net wat exclusiever dan de andere steaks. De Private Label is afkomstig uit Twente en de runderen hiervoor worden speciaal geselecteerd door een slager. 

Om mee te starten staat nu ook het voorgerecht 'to share' op het menu. Het is mogelijk om dit vanaf 2 personen te bestellen en alleen per tafel. Carpaccio, coquille, oester en kalfs tartaar... Een mooie combinatie tussen vlees en vis: de ideale starter!

Ben jij ook zo benieuwd? Houd onze website goed in de gaten, want binnenkort mogen we weer proeven!