Restaurant Hemels is weer geopend!

Na een week verbouwen opent Hemels weer de deuren! Het restaurant aan de Wilhelminastraat werd 1 januari overgenomen door Michelle. Tijd voor een vernieuwd eigen concept met wat meer kleur! Er kwamen nieuwe meubels, nieuwe menukaart, een selfie spot en een buitenkeuken. Wij waren benieuwd en namen een kijkje bij het eindresultaat!

vernieuwd interieur én een nieuwe menukaart!

Michelle werkt al sinds het begin bij Hemels. Op 1 januari heeft ze het restaurant officieel met trots overgenomen. Het meubileer van Hemels was al 6 jaar hetzelfde, bruine bekleding uit de cafétijd. Het was tijd voor vernieuwing! Michelle begon een eigen stijl en concept te bedenken. Nieuwe meubels met hemelsblauw kleurtje erin, vloer opschuren, planten erin en een compleet nieuw terras!


Voorin het restaurant hebben de zitplaatsen plaats gemaakt voor hoge zittafels, meer uitstraling naar de bar om 's avonds gezellig te borrelen. De muur aan de voorkant is opgefleurd en in de trend van nu bekleed met mos! Ook is er een super leuke selfie spot gemaakt om je Hemelse avond vast te leggen.

Vanaf 1 april is het buiten terras weer geopend! Hoge tafels, een lounge gedeelte en een buitenkeuken moeten voor een relaxte Ibiza sfeer zorgen. 

ondanks een nieuwe draai blijft Hemels nummer 1 carpaccio serveren

Niet alleen het interieur is veranderd, maar ook de menukaart! Michelle is van de klassieke gerechten afgestapt en serveert nu verfijndere porties, fine-dining gerechten. Ook is het servies vernieuwd waarmee ze zorgt voor een echt feestje op tafel! Bij het eten horen natuurlijk passende drankjes. Naast de wijn en bierkaart is er nu ook een cocktailkaart! Waar verschillende cocktails op staan, passend bij de gerechten. Dit zorgt voor een nieuwe ervaring.

De officiële opening wordt 15 maart gevierd voor alle genodigden! Ondernemers in de buurt, familie, vrienden en vaste gasten. Michelle is niet alleen trots op het eindresultaat, maar ook op het personeel die vrijwillig meegeholpen heeft met de gehele verbouwing.