Big Green Egg Week bij Wijnbar Pinot

Een Wijn Spijs Week, georganiseerd door Wijnbar Pinot in samenwerking met RAVANELLO vindt plaats van 23 augustus tot 27 augustus. Er zal speciaal voor deze editie gekookt worden op de Big Green Egg, KookZaak heeft deze beschikbaar gesteld. Zij zijn in actie te zien op het terras van Wijnbar Pinot.

grill on

In de keuken kookt Ralph Geerts van RAVANELLO een 3 tot 5 gangen menu geïnspireerd op het seizoen en de nabije regio. Speciaal voor deze editie heeft het team van Wijnbar Pinot een aantal geweldige wijnen uit de kelder getoverd die aansluiten bij het menu.

De kosten voor het menu zijn:

3 gangen (voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht) € 29,50

4 gangen (+ tussengerecht) € 37,50

5 gangen (+ twee tussengerechten) € 44,50

Reserveringen kunnen gemaakt worden via reserveren@wijnbarpinot.nl of 076 532 9077