Wijn-Spijs Avond bij Chocolat

Dinsdag 22 oktober organiseert Chocolat samen met Wijnhuis Masi een wijn-spijs avond. Speciaal daarvoor is brandmanager Michel Pistorio aanwezig om je alles te vertellen over deze heerlijke wijnen. 

Combineer je werk en je leven als wijn en eten

Vanaf 18.30 ben je welkom bij Restaurant Chocolat om te genieten van deze heerlijke avond. De wijn-spijs avond bevat een 4-gangen diner inclusief amuses, brood, begeleidende wijnen, water en koffie. Om 19.00 vangt het diner aan met een amuses. 

Voorgerecht

Zeebaars - Grapefruit - Kreeft - Basilicum

Tussengerecht

Rog - Coquille - Sukade - Eryngii - Knolselderij

Hoofdgerecht

Rund - Boerenkool - Pastinaak - Jus van biet

Dessert

Marbré van suikerbrood - Valdeon - Vijgen

Uiteraard wordt afgesloten met koffie en chocolat. De kosten bedragen €69,50 per persoon. Reserveren? Dit kun je hier doen.