Vincents - Bed & Bistro - Gastrobar
- Bar (na)borrelen, Honden toegestaan, Kindvriendelijk, Reserveren mogelijk, Terras of binnentuin, WiFi
- American express, Cash, Maestro, Mastercard, Visa
- 90
Het prachtige, kleurrijke interieur weerspiegelt de authentieke sfeer van de tijd dat Van Gogh in Etten-Leur verbleef. Zijn passie voor kleur laten ze bij Vincents terugkomen in de mooie gerechten en producten. Lees verder
Het prachtige, kleurrijke interieur weerspiegelt de authentieke sfeer van de tijd dat Van Gogh in Etten-Leur verbleef. Zijn passie voor kleur laten ze bij Vincents terugkomen in de mooie gerechten en producten. De keuken is letterlijk het podium. Het keukenteam is de hoofdrolspeler op het podium. Het publiek kijkt, luistert, ruikt en proeft direct aan de bar. Alles is zichtbaar. In de dry aged-kast rijpt het vlees tot het perfect op smaak is om bereid en geserveerd te worden. De hele voorraad van de keuken is zichtbaar voor de gasten. In de keuken staat de Josper centraal. De Josper is een Spaanse houtskool oven. De gegrilde producten behouden hun pure smaken door de intense verhitting en krijgen een delicate rooksmaak.
Vincents Bistro en Gastroar
Bij Vincents Bistro & Gastroar is altijd wat te doen. Vanaf 08:00 uur kun je hier terecht voor een heerlijk ontbijtje, waarbij u zelf uw eitje kunt bakken in de kookstudio. Vanaf 10:00 uur serveren ze een perfect kopje koffie of thee met een lekker gebakje. Wilt u tijdens de lunch een vers broodje of een 3 gangenlunch met wijn? De gevarieerde kaart biedt voor ieder wat wils! Na de lunch kunt u aan de gezellige bar genieten van een Gin-Tonic of een goed glas wijn met Vincents Plateau. Dit zijn heerlijke borrelhapjes gemaakt van producten uit de omgeving. Vanaf 17:00 uur staat het team voor u klaar voor een avondvullend diner.
Vincents Bed
Nadat u een dagje in het leven van Van Gogh bent gestapt of genoten hebt van een culinaire avond, komt u heerlijk tot rust in Vincents Bed!
De oneindigheid van de nachtelijke sterrenhemel inspireerde Vincent van Gogh, het gaf hem troost. De nacht was voor hem het moment om terug te blikken op de gebeurtenissen van de dag. De prachtig vormgegeven kamers weerspiegelen de authentieke sfeer van de tijd dat Van Gogh in Etten-Leur verbleef. Bij Vincents Bed geniet u van comfort, (h)eerlijk eten en traditionele charme.
Een van de favoriete schilderijen van Van Gogh is ‘De Slaapkamer’ waarin de heldere kleuren ‘absolute rust’ en ‘slaap’ moesten uitdrukken. Van Gogh maakte in 1888 in Arles dit schilderij van zijn slaapkamer in het Gele Huis. Deze kleurstelling vindt u terug in het interieur van Vincents Bed.
Vincents Bed Etten-LeurDe Slaapkamer – Arles, oktober 1888 Vincent van Gogh (1853 – 1890) Van Gogh Museum, Amsterdam (Vincent van Gogh Stichting)
Vanuit de meeste kamers kijkt u op de Van Gogh kerk. Bij Vincents Bed kun je kiezen uit 3 verschillende soorten comfortabele kamers.De kamers zijn van alle gemakken voorzien zodat je kunt genieten van alle comfort, rust die u thuis ook gewend bent.
* Reserveren
* Menukaart Gastrobar
* Lunchkaart
* Menukaart Bistro
* Kamer reserveren
Huisgemaakte rundergehaktballetjes omwikkeld met Livar spek en BBQ saus
Geserveerd met mesclun, pesto, zonnebloempitten, parmezaanse kaas en zongedroogde tomaat
In kruidenolie gemarineerde tongfilet en daarna gebakken. Geserveerd mesclun, rode ui en ravigotte saus
Met pesto, tomaat en buffelmozzarella
Op de Josper gegrilde camembert waardoor half gesmolten met knoflook en tijm. Geserveerd met brood
Onze hotdog van de Josper, geserveerd op een zacht broodje met ketchup, mosterd, gebakken uitjes, augurk & onze huisgemaakte coleslaw om zelf samen te stellen
Onze tosti gemaakt met wit of bruin oerbrood en kaas van Fromagerie Guillaume
Complete loaded fries met vlees van onze fameuze spareribs
Complete loaded fries met onze huisgegrilde kip
Complete loaded fries met onze langzaam gegaarde pulled pork
Licht gegrild op de Josper, daarna gesneden als carpaccio. Aangekleed met pesto, zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas, rucola & zonnebloempitten
Huisgegaarde pulled pork met bbq saus, mesclun, komkommer, tomaat & rode ui
Gerookte zalm en een rilette van zalm met komkommer, tomaat, mesclun en remouladesaus
Rilette van zalm, gegrilde kipfilet en bacon. Geserveerd met mesclun, komkommer, rode ui, tomaat en Vincents saus
Brioche bol met kropsla, tomaat, rode ui, augurk, mosterd en ketchup
Brioche bol met kropsla, tomaat, rode ui, augurk, gesmolten cheddar, mosterd en ketchup
Brioche bol met zalm, kropsla, tomaat, komkommer, rode ui en remouladesaus
Gegrilde Halloumi op een brioche bol met kropsla, tomaat, komkommer en rode ui
Krokante kip op een brioche bol met kropsla, kimchi-mayonaise, komkommer en rode ui
Eieren gebakken op de Josper, geserveerd op wit of bruin oerbrood
Eieren met ham of kaas gebakken op de Josper, geserveerd op wit of bruin oerbrood. Ham & kaas kan ook voor 1 euro extra
Eieren gebakken op de Josper, geserveerd op wit of bruin oerbrood met carpaccio, truffelmayonaise, zonnebloempitten & Parmezaanse kaas
Eieren gebakken op de Josper, geserveerd op wit of bruin oerbrood met gerookte zalm
Versgesneden bavette met kappertjes, cornichons, ingelegde wortel, een eidooier & Vincents saus
Heerlijke verse oesters met citroen
Heerlijke verse oesters met citroen
Als lende licht gegrild op de Josper, daarna gesneden als carpaccio. Aangekleed met pesto, zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas, rucola en zonnebloempitten.
Net zo lekker als de 'kleine' carpaccio maar dan XXL
Kort gegrild op de Josper waardoor licht gesmolten met rozemarijn, tijm en knoflook. Geserveerd met crudité en versgebakken brood
Drie verschillende soorten charcuterie van het Livar kloostervarken & gemarineerde olijven
Huisgemaakte bisque van langoustine met vlees van rivierkreeftjes erin.
Flinterdun gesneden verse rauwe zeebaars met een saus van yoghurt-munt, tapenade van olijven & zongedroogde tomaatjes.
Huisgemaakte courgettesoep. Te bestellen met supplement gerookte zalm (+2,50).
Noodle salade met gamba, paksoi, sesam, Japanse mayonaise & taugé.
Verse zalm gemarineerd in rode biet met limoen mayonaise en zeekraal
Geserveerd met miso, sesam & sambal-kletskop.
21 dagen gerijpt in de dry ager en daarna minimaal 4 weken gerijpt in roomboter voor een extra malse smaak. Geserveerd met Bearnaisesaus
21 dagen gerijpte Côte de Boeuf. Het vlees heeft een randje vet en wordt gegrild aan het bot, daardoor bijzonder vol van smaak en super mals. (Zie krijtmuur voor de beschikbare gewichten)
De runderlende wordt 6 weken gerijpt in onze ager. Het vlees heeft een randje vet waardoor het bijzonder vol van smaak wordt en super mals. Geserveerd met Bearnaisesaus
Heerlijke malse kippendij met bbq saus, frietjes & cole slaw.
Limburgs kloostervarken geserveerd met een jus van mosterd.
Vraag aan de bediening of kijk op het krijtbord voor de vis van de dag.
Picanha op de kolen gebakken, waardoor het vlees een intense rooksmaak heeft. Geserveerd met een jus van knoflook.
Gegrild op de Josper en geserveerd met antiboise
Acht uur op de Josper gegaarde watermeloen.
Met Vincents rub & BBQ saus op geheime wijze gegaard. Het vlees valt van het bot. Geserveerd met coleslaw, chips van pastinaak en frites met huisgemaakte mayonaise
Met Vincents rub & BBQ saus op geheime wijze gegaard. Het vlees valt van het bot. Geserveerd met coleslaw, chips van pastinaak en frites met huisgemaakte mayonaise
Brioche bol met 100% natuurvlees en toppings van sla, tomaat, rode ui, augurk, mosterd en ketchup. Geserveerd met frites en huisgemaakte mayonaise.
Brioche bol met 100% natuurvlees en toppings van sla, tomaat, rode ui, augurk, mosterd en ketchup. Overladen met cheddarsaus. Geserveerd met frites en huisgemaakte mayonaise.
Brioche bol met 100% natuurvlees en toppings van pulled pork, sla, tomaat, rode ui, bbq saus, mosterd en ketchup. Geserveerd met frites en huisgemaakte mayonaise
Zalm burger op een Brioche bol met sla, tomaat, komkommer, rode ui en remouladesaus. Geserveerd met frites
Brioche bol met krokante kip, kropsla, kimchi-mayonaise, rode ui & komkommer. Geserveerd met frietjes en mayonaise.
Brioche bol met gegrilde Halloumi, kropsla, tomaat, komkommer en rode ui.
Geserveerd met kaneel roomijs en slagroom
Onze versie van de Dame Blanche
3 verschillende kazen. Geserveerd met een compote van vijgen en Pain du Fromage
Huisgemaakte chocolade brownie, geserveerd met een saus van rood fruit, citroen sorbet-ijs & slagroom.
Perzik met frambozensaus, vanille-ijs & slagroom
Huisgemaakte crème brûlée geserveerd met een bol passievrucht sorbet-ijs & slagroom.
Met koffie of thee naar keuze
(100gram)
Geserveerd met gegrilde groentes, frietjes en appelmoes 13,50
Medium gegrilde Natuurvlees rib eye. Geserveerd met gegrilde groentes, frites en mayonaise
De voormalig Nederlands Hervormde Kerk heet tegenwoordig Van Gogh kerk...
Gelateria Prego, gevestigd aan de Oude Bredaseweg 1 en Geerkade 6 in Etten-Leur...
Café De Klomp is een echt muziekcafé met zeer regelmatig live muziek.