Het prachtige, kleurrijke interieur weerspiegelt de authentieke sfeer van de tijd dat Van Gogh in Etten-Leur verbleef. Zijn passie voor kleur laten ze bij Vincents terugkomen in de mooie gerechten en producten. Lees verder
Het prachtige, kleurrijke interieur weerspiegelt de authentieke sfeer van de tijd dat Van Gogh in Etten-Leur verbleef. Zijn passie voor kleur laten ze bij Vincents terugkomen in de mooie gerechten en producten. De keuken is letterlijk het podium. Het keukenteam is de hoofdrolspeler op het podium. Het publiek kijkt, luistert, ruikt en proeft direct aan de bar. Alles is zichtbaar. In de dry aged-kast rijpt het vlees tot het perfect op smaak is om bereid en geserveerd te worden. De hele voorraad van de keuken is zichtbaar voor de gasten. In de keuken staat de Josper centraal. De Josper is een Spaanse houtskool oven. De gegrilde producten behouden hun pure smaken door de intense verhitting en krijgen een delicate rooksmaak.
Vincents Bistro Bij Vincents Bistro is altijd wat te doen. Vanaf 12:00 uur kun je hier terecht voor een heerlijke lunch of een perfect kopje koffie of thee met een lekker gebakje. De gevarieerde kaart biedt voor ieder wat wils! Na de lunch kunt u aan de gezellige bar genieten van een Gin-Tonic of een goed glas wijn met onze heerlijke borrelhapjes. Deze zijn gemaakt van producten uit de omgeving. Vanaf 17:00 uur staat het team voor u klaar voor een avondvullend diner met gerechten om te delen. Bij Vincents kunt u samen de liefde voor eten delen en meer proeven. Onze gerechten zijn zo gemaakt dat ze perfect zijn om te delen aan tafel met vrienden, familie en geliefden. De gerechten zijn wat kleine waardoor je meer kan delen en meer van onze gerechten kunt proeven. Je bepaalt helemaal zelf wat je wanneer wenst te bestellen. Wil jij beginnen met een dessert en eindigen met een carpaccio, tuurlijk kan dat!
Vincents Bed Nadat u een dagje in het leven van Van Gogh bent gestapt of genoten hebt van een culinaire avond, komt u heerlijk tot rust in Vincents Bed! De oneindigheid van de nachtelijke sterrenhemel inspireerde Vincent van Gogh, het gaf hem troost. De nacht was voor hem het moment om terug te blikken op de gebeurtenissen van de dag. De prachtig vormgegeven kamers weerspiegelen de authentieke sfeer van de tijd dat Van Gogh in Etten-Leur verbleef. Bij Vincents Bed geniet u van comfort, (h)eerlijk eten en traditionele charme.
Een van de favoriete schilderijen van Van Gogh is ‘De Slaapkamer’ waarin de heldere kleuren ‘absolute rust’ en ‘slaap’ moesten uitdrukken. Van Gogh maakte in 1888 in Arles dit schilderij van zijn slaapkamer in het Gele Huis. Deze kleurstelling vindt u terug in het interieur van Vincents Bed. Vincents Bed Etten-Leur De Slaapkamer – Arles, oktober 1888 Vincent van Gogh (1853 – 1890) Van Gogh Museum, Amsterdam (Vincent van Gogh Stichting) Vanuit de meeste kamers kijkt u op de Van Gogh kerk. Bij Vincents Bed kun je kiezen uit 3 verschillende soorten comfortabele kamers. De kamers zijn van alle gemakken voorzien zodat je kunt genieten van alle comfort, rust die u thuis ook gewend bent.
Als lende licht gegrild op de Josper, daarna gesneden als carpaccio. Aangekleed met basilicum mayonaise, bacon, mesclun, pijnboompitjes & krokante Grana Padano
Als lende gegrild op de Josper, daarna gesneden als carpaccio. Aangekleed met basilicum mayonaise, bacon, mesclun, pijnboompitjes & krokante Grana Padano.
12 uurtje Vincents
Kleine classic burger, uitsmijtertje met kaas op een boterham & een soepje.
Chicken & waffles
Wafel met crispy chicken, hoisin saus & kimchi mayonaise.
Croque monsieur
In de pan gebakken boterhammen met ham & kaas.
Croque madame
In de pan gebakken boterhammen met ham & kaas met bovenop een spiegeleitje.
Salade gamba's
Salade met mesclun, komkommer, rode uit, mango, avocado & in olie gebakken gamba's. Geserveerd met een stuk toast.
Salade surf & turf
Salade met mesclun, komkommer, tomaat, rode uit, in olie gebakken gamba's & dungesneden Picanha. Geserveerd met een stuk toast.
Salade carpaccio
Salade met mesclun, komkommer. tomaat, rode uit, carpaccio, basilicum mayo, bacon & krokante Parmazaanze kaas. Geserveerd met een stuk toast.
Ceasar salad
Salade met gegrilde little gem, ansjovis, een gekookt eitje, Parmazaanse kaas, croutons & op de Josper gegrilde kip.
Broodje carpaccio
De lekkerste carpaccio op een wit of bruin Mediterraans Payesita broodje met mesclun, basilicum mayo, krokante Parmazaanse kaas, pijnboompitjes & bacon.
Broodje caprese
Wit of bruin Mediterraans Payesita broodje met pesto, tomaat en buffelmozzarella.
Broodje tonijnsalade
Wit of bruin Mediterraans Payesita broodje met huisgemaakte tonijnsalade.
Broodje pulled pork
Wit of bruin Mediterraans Payesita broodje met pulled pork, koolsla, jalapeno & aïoli.
Burgers met fietjes
Classic burger
Brioche bol met een 100% runder Natuurvlees runderburger, kropsla, tomaat, rode ui, augurk, mosterd & ketchup.
Pulled pork burger
Brioche bol met een 100% runder Natuurvlees runderburger, huisgegaarde pulled pork, kropsla, tomaat, rode ui, augurk, mosterd & ketchup.
Cheese burger
Brioche bol met een 100% runder Natuurvlees runderburger, gesmolten Cheddar, kropsla, tomaat, rode ui, augurk, mosterd & ketchup.
Zalm burger
Brioche bol met zalm, kropsla, komkommer, rode ui & remouladesaus.
Vegetarische burger
Brioche bol met gegrilde Halloumi kaas, kropsla, tomaat, komkommer, rode ui & Vincents saus.
KFC burger
Brioche met krokante kip, kropsla, kimchi-mayonaise, rode ui & komkommer.
Koude gerechten
Brood & smeersels
Ovenvers brood met aïoli, tapenade & huisgemaakte kruidenboter.
Carpaccio
Als lende licht gegrild op de Josper, daarna gesneden als carpaccio. Aangekleed met basilicum mayonaise, bacon, mesclun, pijnboompitjes & krokante Grana Padano
Carpaccio XXL
Als jullie niet genoeg krijgen van onze heerlijke carpaccio, hebben wij een extra grote versie om te delen!
Kalfsmuis
In rode biet gepekelde kalfsmuis met gerookte oesterzwam, radijs, bieten, miso mayonaise & vinaigrette van karnemelk & kervel.
Charcuterie
Plankje van verschillende hammen & worsten.
Bruscetta pomodoro
Brood getoast met olijfolie & zeezout, geserveerd met een salade van tomaat, basilicum & sjalot met een topping van Parmezaanse kaas & rucola.
Bruscetta caprese
Brood getoast met olijfolie & zeezout, geserveerd met tomaatjes, buffel mozzarella & basilicum.
Bruscetta frutti di mare
Brood getoast in de oven met olijfolie & zeezout, geserveerd met een mix van zeevruchten & een topping van kruiden salade.
Kaasplankje
Drie verschillende soorten kazen van onze leverancier Fromagerie Guillaume met vijgen-nooten brood & een compote van vijgen.
Frutti di mare
Tartaar gemaakt van verschillende zeevruchten, geserveerd met een kruiden salade.
Oesters (per stuk)
Heerlijke verse oesters geserveerd met een beetje citroen.
Gamba's
Body Peel gamba's gebakken op de Josper grill en daarna geblust met Pernod. Geserveerd met een mango & avocado salade.
Warme gerechten
Camembert
Kort gegrild op onze Spaanse houtskooloven, waardoor licht gesmolten met tijm, rozemarijn & knoflook. Geserveerd met crudité en versgebakken brood om heerlijk te dippen.
Seafood
Louisiana style seafood van gamba's, mosselen & langoustine met maïskolf & krieltjes.
Rib eye
Gegrilde Rib eye met bearnaise saus & gegrilde groenten.
BBQ chicken
Sous-vide gegaard en daarna op de Josper gegrilde kip met koolsla.
Spareribs zoet
Klein portie spareribs om te delen; langszaam gegaard met onze geheime rub; geserveerd met zoete barbeque saus.
Spareribs pittig
Klein portie spareribs om te delen; langszaam gegaard met onze geheime rub; geserveerd met pittige barbecue saus.
Spareribs Aziatisch
Klein portie spareribs om te delen; langszaam gegaard met onze geheime rub; geserveerd met onze Aziatische barbeque saus.
Picanha
Cave-man style picanha; wat betekend vlees direct in de kolen gegooid. Geserveerd met gepofte groenten.
Classic burger
Brioche bol met een 100% runder Natuurvlees runderburger, kropsla, tomaat, rode ui, augurk, mosterd & ketchup.
KFC burger
Brioche met krokante kip, kropsla, kimchi-mayonaise, rode ui & komkommer.
Pulled pork burger
Brioche bol met een 100% runder Natuurvlees runderburger, huisgegaarde pulled pork, kropsla, tomaat, rode ui, augurk, mosterd & ketchup.
Extra ordinairy cheese burger
Brioche bol met een 100% runder Natuurvlees runderburger, kropsla, tomaat, rode ui, augurk, mosterd, ketchup en echt heel veel gesmolten chaddar.
Zalm burger
Brioche bol met zalm, kropsla, komkommer, rode ui & remouladesaus.
Vega burger
Brioche bol met gegrilde Halloumi kaas, kropsla, tomaat, komkommer, rode ui & Vincents saus.
Bijgerechten
Gegrilde padron pepers
met maldon zout & olijfolie
Gegrilde groenten
Gepofte groenten
Parmezaan frietjes
met truffelmayonaise
Frietjes
met mayonaise
Frietje pulled pork
met aïoli
Aardappelgallets
patatas bravas style
Risotto
Groene asperges
met hoisin en sesam
Gegrilde maïskolf
met roomboter
Desserts
Vincents cheesecake
Cheesecake van citroen & limoen met een bodem van Oreo.
Appeltaartje
Warme appeltaart met slagroom.
Koffie crème brûlée
Crème brûlée met de heerlijke smaak van koffie.
White chick
De dame blanche in een vernieuwd jasje; vanille & chocolade
Tiramisu
Bolletje ijs
vraag naar de smaken
Koffie & friandises
Keuze uit alle koffie's of specials voor een meerprijs