Kaasfondue restaurant Smelt opent begin november de deuren aan de Boschstraat 93. Lees verder
Breda krijgt er binnenkort een nieuwe culinaire hotspot bij: kaasfondue restaurant Smelt opent begin november de deuren aan de Boschstraat 93. Op de plek waar jarenlang Café De Bossche Poort een begrip was, komt nu een totaal nieuw concept – maar wel met behoud van de karakteristieke sfeer van het pand.
Na succesvolle vestigingen in Amsterdam en Den Bosch, is het nu de beurt aan Breda om kennis te maken met de specialiteit van Smelt: “Kaasfondue Extraordinaire”. Het restaurant staat bekend om zijn creatieve en smaakvolle varianten op de klassieke fondue, die je zowel binnen als op het verwarmde terras kunt proeven.
Nieuwe invulling, vertrouwd karakter Hoewel het pand aan de Boschstraat een flinke renovatie zal ondergaan, blijft een stukje historie bewaard. Zo blijven de bekende muurschilderingen van Café De Bossche Poort grotendeels intact, en krijgt ook het café-gedeelte een plek binnen het nieuwe concept. Zo ontstaat een fijne mix tussen oude vertrouwdheid en nieuwe beleving.
Een trendy en stijlvol lounge plek. Laat u verrassen en kom genieten van de Oosterse sfeer in ZenzaLounge!
Onbekende fout
Er is iets fout gegaan bij het verwerken van de reservering. Probeer het later opnieuw of neem direct contact op met de locatie.
Reservering ontvangen!
Beste ,
Je reservering is verstuurd naar Smelt Breda (opening 1 november 2025). Let op: de reservering is pas geldig na bevestiging van de locatie. We wensen je veel plezier en uiteraard smakelijk eten!
Heb je lekker gegeten? Deel dan je ervaring in de vorm van een review en maak kans op leuke prijzen. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via het formulier onder aan de pagina!