Bij CiCo: Cingel College

Markendaalseweg 35, Breda

Het restaurant Bij CiCo staat voor gezond en duurzaam geproduceerd voedsel. In samenwerking met het Prinsentuin College startte woensdag 14 november ook het project ‘Van grond tot mond’. In dit project werken zo’n 90 leerlingen van de koksopleiding, bakkersopleiding en de opleidingen plantenteelt en veeteelt gedurende een half jaar nauw met elkaar samen. Zij hebben als leerdoel inzichten te ontwikkelen op de totale voedselketen. Het restaurant Bij CiCo is de etalage voor onze studenten om hun kennis in de praktijk te brengen. Lees verder

Het restaurant Bij CiCo staat voor gezond en duurzaam geproduceerd voedsel. In samenwerking  met het Prinsentuin College startte woensdag 14 november ook het project ‘Van grond tot mond’. In dit project werken zo’n 90 leerlingen van de koksopleiding, bakkersopleiding en de opleidingen plantenteelt en veeteelt gedurende een half jaar nauw met elkaar samen. Zij hebben als leerdoel inzichten te ontwikkelen op de totale voedselketen. Het restaurant Bij CiCo is de etalage voor onze studenten om hun kennis in de praktijk te brengen.

Voor een snelle lunch of take away
In de brasserie kun je de lunch helemaal zelf samenstellen, waarbij je een ruime keuze hebt uit verschillende duurzame producten. Nog even langs de kassa en je kunt er van gaan genieten! Het nuttigen of afhalen van een heerlijke lunch is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 11.30 uur tot 14.00 uur.

Uitgebreider tafelen
Liever iets uitgebreider tafelen? Dat is mogelijk. Kies zelf hoeveel en welke lekkere gerechten je van onze kaart wilt proberen. Dit kan van dinsdag tot en met donderdag tussen 12.00 uur en 20.00 uur en op vrijdag tussen 12.00 uur en 16.00 uur.

Op maandag is het restaurant van 17.30 uur tot 20.00 uur gereserveerd voor de Cas Spijkers Academie. 

Menu